Dyrehold, status af udrugning uge 4

 






Vores kyllinger er i dag henholdsvis 8 og 7 dage gamle. De vokser og udvikler lige så stille fjer og prøver, at begynde at flyve. I kraft af dette og at de vokser, har vi valgt, at de skal have noget mere plads, som de kan boltre sig på. Derfor har vi skaffet et stort bur, som vi har indretter til dem. Desuden oplever vi, at flere af dem bliver mere og mere tryg ved os og at de er nysgerrige, når vi stikker hånden ned og tager dem op.







I buret har vi savsmuld, knuste muslingeskaller, som vi samlede, da vi var ved vadehavet, hø, halm og småsten, som er samlet ved den lokale strand. Desuden har vi skiftet madskålen ud, med en der er lidt større, da vi oplever, at de spiser meget og på denne måde er der altid tilgang til kyllingefoder. 






Her er kyllingerne kommer ned i deres nye "hjem", hvilket kræver lidt tilvænning. Vi holde meget øje med temperaturen under varmelampen, som på nuværende tidspunkt skal være omkring 35 grader. Opmærksomhedspunktet er her, at de er kommet fra en  lille lukket kasse, til et bur, som er åbent. Det er her vigtigt, at vi er opmærksom på at temperaturen holder sig på ca. 35 grader.




Da kyllingerne skal med på besøg på Fjordskolen i morgen (d. 31.08.2022), har vi valgt, at vi vil afprøve vores aktivitet med dem. vi glæder os til at afprøve denne, på vores målgruppe.










Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Udviklingsprojekt opgave 1

Dyreholdsopgave B

Dyrehold - udrugning af æg - status uge 3